Foto: Shutterstock.com

Disse sexleketøyene kjøper sørlendingene

Hørt om Womanizer Pro 500?

Nettbutikken Sinful har laget en stor oversikt over hvem i Norge som kjøpte hva i 2016, og hvor disse bor. Vi ba dem gi oss noen fakta for Sørlandet, og vår landsdel skiller seg fra landsgjennomsnittet på flere punkter.

Klara Klok legges ned: – Har jeg hatt sex hvis penisen gikk rett inn og ut igjen?

– Unge har mindre sex enn tidligere generasjoner

Flest kvinner kjøper sexleketøy på Sørlandet. Foto: Shutterstock

Flest kvinner

– På Sørlandet ser vi at det er langt flere kvinner enn menn som handler. Det er et høyere tall enn landsgjennomsnittet. Kvinnene står for 57,3 prosent av salget og menn for 42,7 prosent, sier Mathilde Mackowski, som er deleier og stifter av Sinful.

Deres mest solgte produkt er en stimulator beregnet på kvinner.

– Det mest populære produktet på Sørlandet er Womanizer Pro 500. Det er en stimulator til kvinner, som omslutter klitoris og skaper pirrende luftbølger i forskjellige mønstre.

Kristiansand ligger på en 91. plass i kjøp av sexleketøy. Foto: Shutterstock

– Mindre analt sexleketøy til menn

Og hva så med menn?

– Til menn ser vi at det er diverse typer masturbatorer som er populære. Særlig det japanske sexleketøysmerket Tenga er ekstra populært. Det mest solgte produktet er Tenga Flip Hole, sier Mackowski.

Kristiansand kommune er på 91. plass av Norges 428 kommuner for kjøp fra Sinful, og bruker 1.19 ganger mer på sexleketøy enn landsgjennomsnittet.

– Jeg kan ellers se at vi selger litt mindre analt sexleketøy til menn på Sørlandet. Dette kan sikkert også settes i sammenheng med at kvinner bestiller mest. Men, salget ligger tett opptil landsgjennomsnittet, sier Mackowski.

KRSby har tidligere skrevet om topplista hos Kondomeriet.

LES OGSÅ: Her er Kristiansands mest populære sexleketøy

– We-Vibe er en veldig populær parvibrator, som stimulerer både g-punkt og klitoris samtidig som den ikke er i veien for samleie. Den nyeste versjonen av denne kan og kontrolleres med en app du laster ned til telefonen din, og da kan du fjernstyre vibratoren fra hvor som helst i verden, fortalte butikksjef Hillevi Furuly Hagen i september 2015.