Treningsblogger og personlig trener Maren Erdvik kan vinne bloggpris. Foto: Victoria Nevland.

Åtte bloggnominasjoner til Sørlandet

To sørlendinger og en nesten-sørlending nominert til finalen i Vixen Blog Awards.

– Dette er bare veldig gøy! Jeg er både ydmyk og utrolig takknemlig for alle som har stemt meg fram til finalen. Dette er en bekreftelse på at folk setter pris på det man gjør, og ingenting betyr mer enn det, sier Maren Erdvik, til KRSby. Hun er nominert i bloggkategorien årets trenings- og helseblogg for tredje gang. Én gang har hun vunnet prisen.

Dette er en bekreftelse på at folk setter pris på det man gjør, og ingenting betyr mer enn det

Den blide kristiansandsjenta er kjent som personlig trener ved Solsiden PT-senter og dama bak treningsbloggen fitliving.

Maren Erdvik. Foto: Victoria Nevland.

– En slik nominasjon gir masse motivasjon til å kjøre på videre og fortsette å gjøre sin egen greie. Jeg føler meg så heldig som daglig får lov å dele både trening og kostholds inspirasjon med mine lesere på blogg og sosiale medier, forteller hun.

Så langt er det leserne på nett som har stemt henne fram. I Vixen-finalen er det en fagjury som kårer vinneren.

Espen Hilton. Foto: NTB scanpix.

Tre nominasjoner til Vennesla

Tv-personlighet og tidligere programleder Espen Hilton har hatt et travelt 2016.

I fjor høst lanserte venndølen boka hvor han fortalte om veien fra mobbeoffer til toppblogger.

– Treffer jeg to personer med budskapet mitt, så er jeg fornøyd, men når jeg treffer så mange som jeg gjør med boka, er jeg virkelig på riktig vei, fortalte Espen den gang til KRSby.

Når Vixen-prisene deles ut kan Hilton stikke av med priser i tre kategorier: Årets stjerneskudd, årets moteblogg og årets trenings- og helseblogg.

LES OGSÅ: Espen Hilton gir ut bok: Forteller om veien fra mobbeoffer til toppblogger

Bloggeren Anna Rasmussen har flyttet sammen med kjæresten Jan Lossius har flyttet sammen med kjæresten til Søgne. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Mamma-blogger kan ta storeslem

Anna Rasmussen, rogalandsjenta som er kjent for bloggen «Mamma til Michelle», flyttet i fjor til Søgne. I vår er hun aktuell med ny sesong for TV 2 Bliss-serien «Bloggerne».

Under Vixen-finalen kan hun stikke av med priser i hele fire kategorier: Årets livsstilsblogg, årets bloggbusiness, årets blogger og folkets favoritt.

De tre første kategoriene kåres av juryen, mens folkets favoritt kåres av leserne på nett. I denne kategorien kjemper Rasmussen mot Komikerfrue, Pappahjerte, Sophie Elise og Styleconnection.

Til helgekosen: Kjeder du deg? Sjekk ut disse podcastene!