Anders Høgetveit og ny vokalist - Kristine Johnsen, i SOFA. Foto: Lena Rustan Fidjestad

SOFA har funnet seg ny dame, og er klare for bryllup

Med ny vokalist og sørlandsk bryllupsvise, er kristiansandsbandet SOFA klare for å innta kirkegolvet.

– Vi kjente på savnet etter en sørlandsk bryllupslåt, og derfor laget vi like godt en selv. Så til alle gifteklare sørlendinger; det er bare å ringe oss i SOFA hvis det er behov for et musikalsk innslag i bryllupet deres, forteller bandets nye vokalist Kristine Johnsen i en pressemelding.

280.000 avspillinger

Bandets sommerlåt, «Allsang på brygga», passerte 280.000 avspillinger på strømmetjenester, ifølge pressemeldingen. På sin nye singel «Vandre med deg» som lanseres lørdag, er allsangfaktoren tonet ned, og sommervibbene pakket bort.

SOFA-pianist, Anders Høgetveit, står for tekst og melodi, og låten er produsert av Simen Andreas Knudsen (S. A. K). Tidligere vokalist, Nina Thomassen, har sluttet på grunn av andre prioriteringer.

Her er hele gjengen i SOFA, som er klare med ny låt. Foto: SOFA

Kristine, som er ny i bandet, er ifølge Anders en allsidig og talentfull sanger. Hun har blant annet vært med på norgesturné der de spilte på 80 ulike steder over hele landet i løpet av et år.

– Det er veldig spennende å være med på dette. Særlig når SOFA har fått så mange lytt. Jeg føler at jeg har kommet til et ferdiglagt bord, så for meg er det en flott mulighet til å komme meg mer rundt og få mer erfaring, smiler Kristine.

– Om å være med en person så lenge hjertet kan slå

Anders forteller til KRSby at den nye sangen er en stemningsfylt ballade, som kan synges i bryllup.

– Den handler om ekte kjærlighet. Livet går opp og ned, og det er bra å holde sammen hele livet i ekte kjærlighet – så lenge hjertet kan slå, forklarer han. 

LES OGSÅ: Ny musikkvideo fra SOFA!

– Det går som det går

Om suksessen med «Allsang på brygga», sier Anders at det var veldig uventet.

– Nesten ingen hadde den hørt første sangen, så kom plutselig denne låten opp og fram i lyset. Jeg tror at om den hadde blitt utgitt av en kjent artist, så kunne det blitt en skikkelig sommerhit. 

Likevel er det ikke så mange nerver i spill, når de nå slipper ny musikk.

– Det går som det går. Om sangen er fin nok, vil mange like den. Det er i hvert fall gøy at vi har fått en låt som har blitt populær.

Visste du dette om Grevinnen og Hovmesteren?