Slik skal Kvartal 32 bli seende ut. Foto: AMB Arkitekter

Når åpner Zara i Kristiansand?

I 2017 åpner den spanske kjeden sin første butikk i Kristiansand!

Byggingen av Kvartal 32 har pågått lenge, og som mange vet skal butikkjeden Zara åpne sin aller første butikk på Sørlandet der. Butikken vil få et areal på over 2000 kvadratmeter, fordelt på to etasjer. Men når åpner den?

– Zara vil åpne rundt månedsskiftet oktober/november, men det er ikke satt nøyaktig dato for åpningen enda. De bygger butikken selv, og holder på med å tegne butikken i Spania, sier Tore Nielsen i Christiansholm Eiendom.

Opprinnelig var planen at butikken skulle åpne før sommeren.

Zara-butikken skal gå over to etasjer. Foto: AMB Arkitekter

– Mye interesse

Det er Christiansholm Eiendom som står bak Kvartal 32-prosjektet. Nielsen sier at de opplever stor interesse rundt butikkjeden.

– De ønsker å etablere seg her fordi de ser at det er et markedsgrunnlag for det, og fordi det er en veldig god beliggenhet. Det er mye interesse rundt Zara, og vi gleder oss til de åpner, sier Nielsen.

Bygget begynner å bli ferdig utvendig, men innvendig blir det mye å gjøre fremover.

Kvartalets innside i første etasje med klesforretningen Zara til høyre. En tidlig illustrasjon som viste kvartalets førsteetasje. Det jobbes fortsatt med endelig interiør. Foto: AMB Arkitekter

Åpner til sommeren

– Hovedfokuset frem til årsskiftet har vært å få bygget tett, og i ukene frmeover nå vil det bli fokusert på interiøret av Kvartal 32, sier han.

I tillegg til rundt 12 butikker vil det også komme restauranter, kontorer og hotell, alt til sin tid.

– Restaurantene vil åpne til sommeren, deretter kommer butikkene, kontorene og til slutt hotellet, sier Nielsen.

Det har ikke lyktes KRSby å komme i kontakt med Zara.