Fredrik Jakobsen, Thomas Askeland Svendsen, Didrik Dahlgren Hanssen og Christer Wold Sundstøl er aktuell med nytt show. Foto: Vegard Nekstad.

Underholder med drap på Håndverkeren

Improgruppa Bare Flaks lar blodet flyte i ny forestilling.

– Vi prøver å holde det så blodig som mulig. Det er en improvisert krimforestilling, litt i Agatha Christie-stil, sier Christer Wold Sundstøl, til KRSby.

Vanligvis «bor» improvisatørene i Bare Flaks på Charlies Bar, men nå er gutta aktuell med nye forestillinger på Håndverkeren. Tirsdag klokka 21 spiller de sin tredje Krimpro-forestilling.

Improvisert forestilling

– Vi har startet opp noe litt nytt som vi har kalt Krimpro, men det er også en improvisert forestilling, forteller Christer.

– Hvem blir drept?

– Forhåpentligvis blir noen drept, ellers blir det litt traust, sier Didrik Dahlgren Hanssen, som er relativt ferskt medlem av Bare Flaks.

– Vi starter med å finne ut hvem av oss som skal være detektiv. Ingenting er planlagt på forhånd, bortsett fra at vi vet at noen skal dø og at vi skal finne ut hva som har skjedd. Dette gjør vi sammen med publikum, legger Christer til.

Bare Flaks: – Oi.. vi knuste dolokket!

– Ingen trusler

Krimpro settes opp en tirsdag i måneden i biblioteket på Håndverkeren. Etter eget utsagn, mener de fire gutta i Bare Flaks at responsen så langt har vært god.

– I alle fall medium pluss, det vil jeg si. Ingen trusler eller folk som vil ha tilbake pengene sine. Jeg tror de har likt det og har litt sympati for oss, sier Thomas Askeland Svendsen.

Krimpro kommer i tillegg til det ukentlige Bare Flaks-showet på Charlies.

På byen: Bare Flaks