Foto: Netflix.

Her er den ferske teaseren til sesong to av Stranger Things

Under nattens Super Bowl slapp Netflix endelig en smakebit på hva vi har i vente.

«The world is turning… Upside down».

Mange har ventet på oppfølgeren til fjorårets grøssende nostalgitripp.

Under nattens Superbowl lettet Netflix litt på sløret!

Se teaseren i videoen øverst i artikkelen.

Toastfrokost og monstre

Den starter rolig nok, den nye teaseren til sesong to av Netflix originalsatsing Stranger Things, med en kornete og gammel reklame for toastfrokosten «Eggos».

Observante seere husker kanskje at dette var favorittmaten til den mystiske karakteren Eleven (Millie Bobby Brown), den unge jenta med kort hår og telekinetiske evner.

Men freden varer ikke lenge…

Med en serie raske kutt, og et dramatisk lydspor som får det til å gå kaldt nedover ryggraden, blir vi servert en rekke av forstyrrende bilder av våre unge helter.

Eleven – som tilsynelatende henger opp ned. Kameraovervåkning. Eksplosjoner. En dør som sakte åpner seg opp – før vi til slutt får et glimt av et gigantisk og grotesk monster som tårner over horisonten.

Er det Cthulhu? Eller er det en Demogorgon?

Her er traileren på den første sesongen:

Populær

Sesong én av den populære Netflix-serien skapte blest når den ble lansert i fjor sommer. Serien låner liberalt av popkulturelle referanser fra 80-tallet, med tiårets film, musikk og estetikk i førersetet.

Året er 1983, og vi følger en gruppe tolvåringer i en søvnig småby i USA. En av de unge guttene i vennegjengen forsvinner plutselig en kveld, når han er på vei hjem med sykkelen sin.

Herfra eskalerer det, med en mystisk ung jente som tilsynelatende kan flytte fysiske objekter med tankekraft, og en ond entitet som lusker rundt byens yttergrenser på kveldstid.

Og det blir raskt åpenbart at de amerikanske myndighetene har en finger med i spillet.

Premieredato..?

Dessverre ser det ikke ut til at vi får se første episode av den nye sesongen helt ennå, men teaseren hinter til at lanseringen er satt til 31. oktober.

Det er helt klart lenge å vente. Men finnes det virkelig et bedre tidspunkt å lansere Stranger Things sesong to enn på selveste Halloween?

Hvis Netflix’ lanserings-hint stemmer, vil serien bli tilgjengelig den 31. oktober 2017.