Last ned KRSby Deals

Gode deals til folk i Kristiansand

Vinn drømmedag med KRSby Deals

kamp-1

Har du lyst på en drømmedag for deg og en venn? Vi har lyst å skjemme bort to av våre KRSby Deals-brukere med en morsom dag i starten av november.

Vi lover deg god mat, skjønnhet og andre morsomme overraskelser. Meld deg på i KRSby Deals-appen, og bli med i konkurransen!


Om appen

omapp

Med KRSby Deals har du mulighet til å gjøre gode kjøp i byen din. Ved hjelp av blant annet beacon-teknologi, vil du motta varsel når det befinner seg relevante deals i nærheten. Dette vil sikre at du får vite om deals DU vil ha, når du trenger dem.

KRSby og Fædrelandsvennen står bak KRSby Deals. Vi ønsker å være synlig for en viktig målgruppe – deg som er ung i Kristiansand. For å klare dette må vi tenke annerledes. I samarbeid med flere av byens store aktører innen shopping, uteliv og kafe/restaurantliv, hjelper vi med å gjøre deals og opplevelser mer tilgjengelig.

KRSby Deals er et rent kommersielt produkt, uavhengig av det redaksjonelle produktet. Alen Gold Coralic (alen@krsby.no / 46121647) er kontaktperson.

Tips oss

Har du forslag til deals vi bør ha med i appen vår? Vi vil gjerne høre fra deg! Send en melding på Facebook eller mail.

Vil du annonsere deals i appen?

gladmedmobilapp
Fortell oss hvem du er, og vi tar kontakt med deg.

 

Hva er beacon?

beaconsinfo

Beacons er små bokser, som ved hjelp av bluetooth-teknologi, sender ut et signal som plukkes opp av for eksempel telefonen din, når du er i nærheten. Rekkevidden på signalene er vanligvis på 50 meter. KRSby Deals tar i bruk denne teknologien for å kunne gi deg en beskjed når det er gode deals i nærheten av deg.

Beacon-teknologi blir i stadig større grad tatt i bruk rundt i verden. Aktører som Google, Facebook og Apple er fortsatt på teststadiet, men om ikke lenge vil vi nok se beacons bli brukt innen flere ulike områder.